Om oss

Daglig leder og veterinær Berit Sørebø tok over klinikken i 2004. Ved overtakelse sysselsatte klinikken ca. 1 veterinærstilling, og tilbudet klinikken ga var av enkel karakter. Siden den gang har vi bygget opp klinikken til slik den fremstår i dag. Vi har stadig fått flere kunder, flere ansatte og vi har utvidet vårt tilbud til våre kunder. 

Det største enkeltløftet til klinikken var i 2012 hvor vi flyttet til nye lokaler på Holmestandtoppen. Vi kom da inn i moderne lokaler som er tilpasset en dyreklinikk.

I dag er vi 2 veterinærer, 2 dyrepleiere, 1 veterinærassistent og 1 resepsjonist med et stort hjerte for to- og firbeinte. Vi behandler dyrene deres som om de var vårt eget, og sørger for rett behandling basert på kunnskap, utdanning, omsorg og medfølelse. Vi har hele tiden et ønske om å holde oss faglig oppdatert, samt å stadig utvide kompetansen vår. Dette for å kunne gi et trygt, faglig og forsvarlig tilbud til våre kunder og deres kjæredyr.

I butikken vår finner du fôr fra Hills og Royal Canin, samt Godbiter fra Provit. Vi har også diverse apotekvarer som spesialshampoo, hudprodukter, tannhelseprodukter, ørerens, pro- og prebiotika samt omega-3.


Ansatte