Priser

Priser

cropped-bilde.pngNår du kommer til oss med et sykt dyr vil vi, så snart vi har oversikt over hvilke undersøkelser og evt behandling som er aktuelle, gi deg et prisoverslag. Vi vil ikke igangsette fordyrende undersøkelser eller behandlinger uten at du blir kontaktet og samtykker. Det vil alltid være vanskelig å oppgi helt eksakt pris på forhånd, mye kan skje underveis. Derfor er det viktig at vi har en avtale om økonomien på forhånd.
Vi har et bredt utvalg av betalingsløsninger, du velger selv hva som passer deg best.
Vi har avtale med noen forsikringsselskaper om direkteoppgjør, det vil si at vi sender inn journal og kvitteringer til forsikrings selskaper, og dersom de god kjenner dette betaler de direkte til oss og du betaler kun egenandel samt evt fratrekk. For å kunne gjøre dette må vi har dyrets forsikringsnummer eller eiers fødsels og personnummer. Administrasjons gebyr for Direkteoppgjør er på 325,- før første innsendelse, og 120,- for påfølgende innsendinger innen samme sak. Dersom forsikring ikke dekker behandlingen, må hele beløpet betales til oss kontant eller med kort.

Vi tilbyr også finansiering gjennom Resurs Bank, svar på finansiering. Svar på finansiering skal foreligge før behandling/undersøkelser igangsettes. Søknad om dette gjøres på klinikken, husk gyldig legitimasjon. Via Resurs Bank har man mulighet til både å utsette betalingen, samt å dele den opp. Administrasjons gebyr for Resurs Bank 125,-

Vi aksepterer selvfølgelig også kontanter, Bankaksept, Mastercard og Visa

Avbestilling av konsultasjon må skje senest 24 timer før oppsatt tid. Avbestillingsgebyr for avbestilling av konsultasjon senere enn 24 t er 500,- For operasjoner og utvidet konsultasjon må 65% av honorar betales.

Priser på utvalgte standardtjenester:

Konsultasjon inntil 15 min 890,-
  
Vaksine hund inkl helseundersøkelse 720,-
Vaksine katt inkl helseundersøkelse 720,-
 
Kastrering hannkatt 1200,-
Kastreringspakke hankatt inkl id-chip med avgift dyreidentitet og vaksine 2350,-
 
Kastrering hunnkatt 2175,-
Kastreringspakke hunnkatt, inkl id-chip med avgift dyreidentitet og vaksine 3350,-
 
HD røntgen 2100,-
 
Tannrens katt eksl røntgenbilder fra 1700,-
Tannrens hund 15 kg eksl røntgenbilder fra 1900,-